13:00

Referat: Knivsta IK - Häverödals SK

Knivsta IK har vi spelat mot några år nu och det brukar bli jämna och tuffa matcher, så även denna varma dag.
Vi spelar riktigt fin fotboll redan från start med uppspel ända nerifrån.
KIK backar hem och vi fastnar vid deras straffområde så lägena är svåra att få fram.
Ett spelmässigt övertag men motståndarna är farliga med sina långa bollar när vi tappar boll.
På just en sån långboll kommer 1-0 men vi forsätter att spela bra om än lite plottrigt. Tar en timeout och försöker få till lite mer spel i djupled.
4 min före paus kommer 2-0 efter en långboll igen.
2:a halvlek har vi ett stort tryck på Knivsta och vi får bla en straff i den 47:e och skottläge minuten efter men båda går tyvärr utanför.
Vi mattas lite efter det och skulle ha behövt energin man får av ett mål.
Hanna i mål gör några mycket kvalificerade räddningar och håller oss kvar i matchen.
Med 7 min kvar gör KIK 3-0 efter ett fint anfall och vi putsar till siffrorna med 5 kvar & har även en boll i ribban med minuten kvar.
Tråkigt nog blir Hanna skadad i slutet och får åka till sjukan där man upptäcker en spricka i fingret och gipsning som följd av det. Mycket tråkigt för oss och framför allt Hanna.

Det fina passningspelet vi hade idag tar vi med oss och laddar för hemmamatch på Torsdag.